Volg ons ook op:

 

De naam Middelburgse Turn Vereniging is misleidend, want naast het turnen biedt MTV ook lessen voor (jazz)dans, springen, ouder/peuter gym, recreatieles, volleybal én topsport. De lessen worden gegeven in Middelburg en in Oost Souburg.

 

               


MTV heeft een eigen accommodatie aan de Breeweg in Middelburg met een vaste toestelopstelling voor het turnen, met een vrije oefeningvloer en een valkuil. Deze valkuil over de hele breedte van de zaal, ligt vol met schuimblokken waarin je zacht neerkomt als je iets moet leren wat je nog nooit gedaan hebt. Daarnaast is er ruimte voor jazzlessen met 2 spiegelwanden en een recreatieruimte met spelmogelijkheden. De accommodatie is voorzien van vergaderruimtes en een gezellige kantine. In Oost Souburg worden o.a. lessen verzorgd in het Kroonjuweel en gymzaal Duijvenvoorde.

 

De vereniging heeft 500 leden waarvoor de wekelijkse lessen worden verzorgd door zo’n 55 personen leiding en assistenten. Bij het “Lesrooster” staan alle lessen die worden geboden en waar en wanneer, vermeld.

 

Naast het bestuur is een technische commissie (TC) en een groot aantal vrijwilligers actief. Iedere maand verschijnt er een nieuwsbrief en door de wedstrijdorganisatie worden de wedstrijden georganiseerd. Daarnaast wordt er ieder jaar de Avond-vierdaagse in Middelburg georganiseerd door het team van de “wandelcommissie”.

 

Voor de jeugdleden worden veel activiteiten georganiseerd door de Jeugdraad.
Een aantal keren per jaar worden er activiteiten georganiseerd. Zoals een discoavonden, pyamaparty’s, playbackshow, zwem- en WII middagen en nog veel meer.

 

 

Alle informatie zoals lesrooster, contributie, contactgegevens, de nieuwtjes, foto’s en uitslagen zijn te vinden bij de betreffende buttons.

 

Wij wensen u veel plezier toe bij MTVBESTUUR

Het bestuur van MTV Middelburg bestaat uit de volgende mensen:

Voorzitter Janny Vermeule 0118-636315 voorzitter@mtvmiddelburg.nl
Penningmeester Frans Villée 0118-633969 penningmeester@mtvmiddelburg.nl
Secretaris Vacant   secretaris@mtvmiddelburg.nl
Afgevaardigde TC Roelie Schipper-Kroonen tcvoorzitter@mtvmiddelburg.nl
Bestuurslid Imar Berdik bestuurslid@mtvmiddelburg.nl
       
Infrastructuur (accommodatie) Nico Willemse 0118-615581 accomodatie@mtvmiddelburg.nlALGEMENE INFORMATIE

 

Het Lesrooster

 

De Contributie * / de Bondscontributie **

 

De Contactgegevens

De AVG MTV Middelburg

* Bij aanmelden als nieuw lid van MTV Middelburg zal bij de eerste incasso inschrijfgeld word geïnd, à €5,-. Daarnaast is MTV Middelburg aangesloten bij de KNGU die jaarlijks bondscontributie int. Dit zal tevens bij de eerste incasso worden geïnd en is daarna jaarlijks terugkerend in het eerste kwartaal van het jaar .   

** Vanaf 1-1-2015 nieuwe regels voor innen Bondscontributie, voortaan per kwartaal


SPONSOREN:
     
     
     
     
  

Copyright ©
MTV Middelburg aangesloten bij de KNGU
- All rights reserved - Privacy beleid - webmaster@mtvmiddelburg.nl